aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Φωνάζει τον Πράνιτς, αλλά… αδειάζει η κλεψύδρα  

Ανόρθωση: Φωνάζει τον Πράνιτς, αλλά… αδειάζει η κλεψύδρα  

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Η συμφωνία με τον Τιμούρ Κετσπάγια πολύ πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου και η βαθμολογική θέση της Ανόρθωσης, η οποία ουσιαστικά κάνει «αγγαρεία» στο β΄γκρουπ, επιτρέπει στην ομάδα της Αμμοχώστου να αρχίσει από νωρίς τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έδωσε εντολή για επαφές με τους Σίλντενφελντ και Στρούνα με σκοπό να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους, ενώ έριξε δίκτυα στη Γεωργία με στόχο την στελέχωση του ρόστερ. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση τερματοφύλακα με τον Γκιόργκι Λόρια να είναι ένας εξ αυτών που ενδιαφέρουν τον 51χρονο τεχνικό.

Είναι δεδομένο ότι πέραν των Ντουγκλάο (αποχώρησε ήδη) και Ιγκιεμπόρ (είναι εκτός ομάδας και σύντομα θα λυθεί η συνεργασία μαζί του) θα διαβούν την πόρτα εξόδου και άλλοι ποδοσφαιριστές. Θα καταβληθούν προσπάθειες ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει ο Ρικάρντο Λαβόρδε, αφού η προσφορά (και η αδιαφορία) του Κολομβιανού κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου εκνεύρισαν ουκ ολίγες φορές, παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα δεδομένα με Λαβόρδε μετά την επιστροφή Κετσπάγια

Ελάχιστες, αν όχι μηδαμινές, είναι οι πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Το συμβόλαιο του Κροάτη λήγει στο τέλος της σεζόν και θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη αν ανανεωθεί. O 37χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε φέτος από πολλούς τραυματισμούς και οι εμφανίσεις του ήταν κατά πολύ κατώτερες σε σχέση με την περσινή περίοδο. Θα κληθεί να συνομιλήσει με το διοικητικό συμβούλιο καθώς υπάρχει εκτίμηση της προσφοράς και της προσωπικότητάς του, αλλά εκτός απροόπτου ο Πράνιτς διανύει τις τελευταίες του βδομάδες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Διαβάστε επίσης: Ουζόχο: Ο σχετικός όρος με τη Λα Κορούνια και το νέο δελτίο υγείας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ