aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Φέρνει και τον Ίνγκελσον από την Ουντινέζε (vid)

Ανόρθωση: Φέρνει και τον Ίνγκελσον από την Ουντινέζε (vid)

Διπλό μετεγγραφικό κτύπημα στο παρά πέντε της μετεγγραφικής περιόδου ετοιμάζει η Ανόρθωση. Μετά τον Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Γάνδη και θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκα Κατσαράβα η ομάδα της Αμμοχώστου προχωρεί και στη μετεγγραφή του Σβάντε Ίνγκελσον.

Πρόκειται για 22χρονο μέσο ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε. Στη λήξασα σεζόν έπαιξε από ένα εξάμηνο στις Πεσκάρα (4 συμμετοχές) και Καλμάρ Σουηδίας (18 συμμετοχές, δύο γκολ). Η Ουντινέζε τον αγόρασε έναντι 750.000 ευρώ από την Καλμάρ το Καλοκαίρι του 2017 και τη διετία 2017-19 έπαιξε 10 παιχνίδια (7 ως βασικός) στην Serie A’.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έρχεται δανεικός ο Κβιλιτάια, άνοιξε το… δεφτέρι ο Τιμούρ

O υψηλόσωμος (1.89μ.) ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Σουηδίας. Στην Κ21 αγωνίστηκε 10 φορές και σκόραρε μία φορά. Αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος, αλλά και ως δεξιός χαφ, ενώ με βάση το transfermarkt μπορεί να προσφέρει λύσεις σε όλες τις θέσεις του άξονα στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Απαντά με καταγγελίες σε Αστυνομία και ΚΟΠ ο Χαμπουλλάς

H καριέρα του Σβάντε Ίνγκελσον σε αριθμούς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ