aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εξαντλήθηκαν τα περιθώρια, απαντήσεις και μηνύματα

Ανόρθωση: Εξαντλήθηκαν τα περιθώρια, απαντήσεις και μηνύματα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα περιθώρια όχι απλά έχουν στενέψει για την Ανόρθωση, αλλά έχουν εξαντληθεί. Τυχόν νέες απώλειες θα φέρουν την ομάδα σε ακόμη πιο δύσκολη βαθμολογική και όχι μόνο θέση. Ο Στρέπελ δούλεψε εντατικά με τους παίκτες του τις τελευταίες μέρες και προετοίμασε όσο μπορούσε καλύτερα για το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ένα ντέρμπι που επιβάλλεται να κερδίσει η «Κυρία» αν θέλει να βρει σιγά-σιγά τα πατήματά της και να δει το μέλλον με αισιοδοξία. Μέχρι σήμερα έχει σκορπίσει πίκρα στον κόσμο της αλλά και στους ίδιους τους κυανόλευκους και απέναντι στην ΑΕΚ καλείται να δώσει κάποιες απαντήσεις και να στείλει μηνύματα. Ο Ολλανδός τεχνικός είχε λίγο περισσότερο χρόνο για να περάσει τη φιλοσοφία του και είναι πλέον στα πόδια των ποδοσφαιριστών να αποδείξουν ότι την έχουν εμπεδώσει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Να αφήσει τη μιζέρια στην άκρη

Αγωνιστικά είναι εκτός μάχης ο Ιγκιεμπόρ, ενώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί ο Βάργκιτς που έχει πρόβλημα στον προσαγωγό. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο νεαρός Δημητρίου, δεξί μπακ ο Στρούνα έχει το προβάδισμα, αριστερό μπακ θα είναι ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Ζοάο Βίκτορ και Κάτσαρ, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου θα κινείται ο Ράγιος. Στα δύο «φτερά» της επίθεσης θα κινούνται οι Λαβόρδε και Μικελτάντζε, ενώ θέση διεκδικεί και ο Σισέ, ο οποίος κόντρα στο Παραλίμνι είχε μείνει εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ντουρίς που πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Ένωση και όλοι ευελπιστούν ότι θα πάρει μπρος και θα μπορέσει να αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα πολύ πιο συχνά. Θέση διεκδικούν επίσης οι Κοφί, Μπεσάτ, Εγγλέζου και Κατσαράβα. Αυτό που ζήτησε ο Στρέπελ από τους παίκτες του είναι συγκέντρωση, σίγουρες μεταβιβάσεις και κατοχή μπάλας. Επίσης, είναι σημαντικό να υπάρχει καθαρό μυαλό στην τελική πάσα αλλά και μεγαλύτερη δημιουργικότητα στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που απουσιάζει από τη φετινή Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ