aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εξαντλεί και τις τέσσερις μετεγγραφές

Ανόρθωση: Εξαντλεί και τις τέσσερις μετεγγραφές

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ορατό και αρκετά πιθανό είναι το σενάριο η Ανόρθωση να εξαντλήσει και τις τέσσερις μετεγγραφές που δικαιούται στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Μετά τον Μπουφ και την απόκτηση Στεφανέλι, η διοίκηση της «Κυρίας» σε συνεργασία με τον Στρέπελ κάνουν σκέψεις για να έρθει ένας ακραίος επιθετικός και ένας τερματοφύλακας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η διοίκηση, το οικονομικό και οι αδυναμίες

Στα άκρα της επίθεσης ο Στρέπελ πιστεύει ότι η ομάδα χρειάζεται άλλη μία λύση, αν και ο Στεφανέλι μπορεί να δώσει και εκεί λύσεις, αλλά η θέση που μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω είναι είτε στην κορυφή, είτε ως δεύτερος επιθετικός. Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να αποκτήσει και έναν τερματοφύλακα αξίας, μιας και ο Βάργκιτς δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και η τεχνική ηγεσία δεν τον εμπιστεύεται.

Ωστόσο, όλα τα πιο πάνω μπαίνουν για λίγο στον… πάγο καθώς προέχει το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ, το οποίο η «Κυρία» καλείται να κερδίσει ώστε να παραμείνει στην 6άδα αλλά και να αυξήσει ξανά τη διαφορά στο +4 από την 7η Ομόνοια που κέρδισε χθες (19/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ