aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έβαλε τα κιτρινόμαυρα και ανακοινώθηκε ο Ιωάννου (pics / δηλώσεις)

Ανόρθωση: Έβαλε τα κιτρινόμαυρα και ανακοινώθηκε ο Ιωάννου (pics / δηλώσεις)

Η Ρόντα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μιχάλη Ιωάννου από την Ανόρθωση με την μορφή δανεισμού. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο νεαρός άσος θα αγωνίζεται με το Νο19 στην πλάτη και ο δανεισμός θα ισχύει για ένα χρόνο, ενώ θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα.

Επίσσης γίνεται αναφορά στην παρουσία του στην Ανόρθωση, στη Λεμεσό η οποία είναι η πόλη που γεννήθηκε και ότι η προσθήκη του αποτελεί επιλογή του προπονητή Γιούρχεν Στρέπελ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόντα Τζέφρι φαν Ας, ανέφερε: «Ψάχναμε για το κέντρο ακόμα έναν παίκτη με τις ιδιότητες του Μιχάλη. Είναι ένας σχετικά νέος παίκτης που έχει ήδη αξιοπρεπές ιστορικό στο όνομά του. Ο Μιχάλης πέρασε από τις μικρές εθνικές Κύπρου και έκανε το ντεμπούτο του στην ηλικία των 18 στην εθνική ομάδα της Κύπρου κατά τη διάρκεια του προκριματικού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επιπλέον, ο Γιούρχεν Στρέπελ γνωρίζει αυτόν τον παίκτη. Έχει τον σωστό χαρακτήρα και μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις στο κέντρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ