aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έβαλε στο... μάτι τον Άντρις Νεοφύτου ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Έβαλε στο… μάτι τον Άντρις Νεοφύτου ο Κετσπάγια

Πέραν από τις δύο κινήσεις ενίσχυσης στη μεσαία γραμμή με ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο α’, ο Τιμούρ Κετσπάγια προσανατολίζεται να… μπολιάσει το ρόστερ της Ανόρθωσης και με νεαρούς εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, ο Γεωργιανός προπονητής αξιολογεί καθημερινά αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τις μικρές Εθνικές Ομάδες και μία εξ αυτών είναι του Άντρις Νεοφύτου. Ο 21χρονος διεθνής με την U21 ποδοσφαιριστής τη λήξασα σεζόν κατέγραψε 13 συμμετοχές (12 ως βασικός) στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας με την Καρμιώτισσα και πέτυχε ένα γκολ.

Αγωνίζεται στις θέσεις του ανασταλτικού και δημιουργικού μέσου, ενώ βοήθεια μπορεί να προσφέρει και ως στόπερ. Ο Κετσπάγια έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον Νεοφύτου και μένει να διαφανεί αν το ενδιαφέρον για τον μέσο θα μετουσιωθεί σε συνεργασία.

Ο Νεοφύτου αγωνίστηκε στην ομάδα των Πολεμιδιών την τελευταία διετία, ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της ΑΕΛ όπου και αγωνιζόταν μέχρι το 2018 και στα 16 του χρόνια ήταν στην ανδρική ομάδα.

Θυμηθείτε τι είχε γράψει η ιστοσελίδα μας στις 20 Μαΐου 2020:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ