aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έβαλε μπρος το… plan B και περιμένει, κρίσιμο 48ωρο

Ανόρθωση: Έβαλε μπρος το… plan B και περιμένει, κρίσιμο 48ωρο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σίριαλ έχει γίνει η απόκτηση ή όχι του Ντένις Πόποβιτς. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει λύσει τη συνεργασία του με τη Ζυρίχη και, από τη στιγμή που έχουν περάσει τόσες μέρες, είναι λογικό στην Ανόρθωση να έχουν αρχίσει να σκέφτονται τις εναλλακτικές λύσεις, αν και ο Πόποβιτς συνεχίζει τις προσπάθειες. Ήδη η «Κυρία» έβαλε μπρος το plan B και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δυο είναι τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει. Δεν αποκλείεται να έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές αυτούς για να είναι ενήμεροι, αλλά ταυτόχρονα και σε στάση αναμονής, αν χρειαστεί η ομάδα να προχωρήσει με έναν εκ των δύο. Ο Κετσπάγια θα περιμένει ακόμη ένα 48ωρο περίπου και ακολούθως θα στρέψει οριστικά την προσοχή του στις εναλλακτικές λύσεις και επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Κατσαράβα: «Θα μείνω όσο γίνεται περισσότερο στην Ανόρθωση»

Ο Πόποβιτς ήταν και παραμένει ο διακαής πόθος του Γεωργιανού τεχνικού, αλλά κοιτάζοντας κανείς την ημερομηνία, με 10 μόλις μέρες να απομένουν για να κλείσει το μετεγγραφικό παράθυρο, στην Ανόρθωση δεν θέλουν να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή μιας και αυτό εμπεριέχει μπόλικο ρίσκο. Έτσι, από αύριο αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι ενέργειες για τον ποδοσφαιριστή που θα έρθει για να ενισχύσει την ομάδα στη μεσαία γραμμή.

Στόχος φυσικά ο παίκτης που θα έρθει να είναι σε θέση να δώσει πράγματα, να ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας, ενώ γι’ αυτόν η «Κυρία» έχει διαθέσιμο ένα σεβαστό κονδύλι το οποίο όμως ο Κετσπάγια δεν θέλει να διαθέσει για ποδοσφαιριστή που δεν θα είναι 100% σίγουρος. Ένας τέτοιος είναι ο Πόποβιτς, αλλά, όσο ο ίδιος δεν τα βρίσκει με τους Ελβετούς, είναι υποχρεωμένος και ο κόουτς της «Κυρίας» να δει άλλες περιπτώσεις και σύντονα να καταλήξει στον νέο εκλεκτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ