aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Έτρεχε» για όλα, με απουσίες να αλλάξει τη μοίρα της   

Ανόρθωση: «Έτρεχε» για όλα, με απουσίες να αλλάξει τη μοίρα της   

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες έχουν αποπροσανατολίσει κάπως την ομάδα της Αμμοχώστου, μιας και είχαμε τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ.

Φυσιολογικά λοιπόν, το θέμα που είχε προκύψει με τον Στρέπελ έμεινε στάσιμο εξαιτίας του ταξιδιού του Ανδρέα Παντελή στη Ρωσία για τον οικονομικό διακανονισμό για τη μετεγγραφή του Ντουρίς. Μέσα σε όλα αυτά η διοίκηση «έτρεχε» και να προλάβει για μετεγγραφή τερματοφύλακα με αποτέλεσμα το ματς με τον Απόλλωνα να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Διαβάστε επίσης: Mπουρ για Ανόρθωση: «Ήθελαν να συμπληρώσω κάτι, δεν ένιωθα καλά»

Από σήμερα όμως όλοι πέφτουν με τα μούτρα στο ντέρμπι μιας και η Ανόρθωση θέλει να νικήσει για να μπορέσει να δει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία και καλύτερη προοπτική. Δεδομένα εκτός ομάδας θα είναι ο τιμωρημένος Ντουγκλάο, αμφίβολος παραμένει ο Μπεσάτ, ενώ ο Ζοάο Βίκτορ όλα δείχνουν ότι θα προλάβει το ντέρμπι, όπως και ο Μπουφ. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο, έτσι αν έρθει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα βοηθήσει τα μέγιστα τους κυανόλευκους να ηρεμήσουν και να μπορέσουν να δει μπροστά.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η ετοιμότητα του Ουζόχο και το ρίσκο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ