aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έτοιμος ακόμα και για το χειρότερο σενάριο

Ανόρθωση: Έτοιμος ακόμα και για το χειρότερο σενάριο

Να μη γελιόμαστε. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ήθελε να είχε στο ρόστερ της Ανόρθωσης για την επόμενη σεζόν τους Τονρίκε Οκριασβίλι και Γκιόργκι Κβιλιτάια. Διαφορετικά δεν θα γινόταν κουβέντα για παραμονή τους, προτού διαρρεύσει ότι αντιστοίχως οδεύουν σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ.

Εννοείται επίσης ότι επιθυμεί την τήρηση του συμβολαίου της «Μεγάλης Κυρίας» με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι, για τον οποίον επίσης ενδιαφέρεται ο ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, ακόμα και στο χειρότερο σενάριο που «χαθούν» και οι τρεις συμπατριώτες του, ο Γεωργιανός μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτούς.

Σύμφωνοι! Δεν είναι ό,τι καλύτερο να αποχωρούν κάποιοι από τους στυλοβάτες της ομάδας, αλλά ο Κετσπάγια έχτισε πολλές φορές «σπίτι από την αρχή» και μάλιστα με πολύ ψηλό ποσοστό επιτυχίας. Τούτη τη φορά βεβαίως παραμένει η πλειονότητα των βασικών παικτών της περασμένης σεζόν.

Ουσιαστικά αποχώρησαν οι παγκίτες Γκαλίτσιος και Μανιάς, ο – εκτός ομάδας από τον Δεκέμβριο – Σελίν και ο Μαργκάσα που αγωνιζόταν πότε βασικός και άλλοτε αλλαγή, συν οι βασικοί Οκριασβίλι και Κβιλιτάια. Μένει να ξεκαθαρίσει βεβαίως τι θα γίνει με τον Νταουσβίλι.

Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει καλή βάση στο ρόστερ των κυανολεύκων, ο Κετσπάγια θα κινηθεί για την καλύτερη δυνατή αντικατάσταση των παικτών πρώτης γραμμής, μα και για το μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο.

Δεν είναι άγνωστοι δρόμοι γι’ αυτόν και θα κληθεί να τους βαδίσει για ακόμη μία φορά. Άλλωστε το ταξίδι του στη Γεωργία αποσκοπεί και στην προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους Κβίλια και Κάσια, οι οποίοι βρίσκονται προ πολλού στο στόχαστρό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ