aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έτοιμοι δύο με Ομόνοια, αγωνία για τρεις

Ανόρθωση: Έτοιμοι δύο με Ομόνοια, αγωνία για τρεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Με αυξημένες επιλογές θα πάει στο ντέρμπι με την Ομόνοια η Ανόρθωση. Και αυτό γιατί χθες ο Λόρια ακολούθησε σχεδόν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ ο Βργκοτς έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας και είναι πανέτοιμος.

Οι Ράγιος, Οκριασβίλι και Βασιλακάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι και οι τρεις τους θα είναι έτοιμοι και θα τεθούν στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. Πιο… σκούρα μοιάζουν να είναι τα πράγματα για τον Ισπανό επιτελικό μέσο. Στις αμέσως επόμενες προπονήσεις θα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο το σκηνικό, όμως υπάρχουν ημέρες και οι πλείστοι τουλάχιστον θα είναι έτοιμοι.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κτύπησαν την πόρτα του Οκριασβίλι από την Κίνα

Η αναβολή της 17ης αγωνιστικής λόγω αποχής των διαιτητών βοήθησε σε αυτό τον τομέα την Ανόρθωση, καθώς δόθηκε η δυνατότητα στους τραυματίες να κερδίσουν χρόνο και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για συμμετοχή στο ντέρμπι κορυφής της ερχόμενης Κυριακής (26/1, 17:00).

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Ανανίτζε με €1.000.000 στην τσέπη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ