aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έτοιμη η φανέλα του Χριστοφή, «κλωτσά» ο Σαντίκ

Ανόρθωση: Έτοιμη η φανέλα του Χριστοφή, «κλωτσά» ο Σαντίκ

Με καθυστέρηση 12 χρόνων ο Δημήτρης Χριστοφή γίνεται «Ανορθωσιάτης». Ο «Κυρία» διεκδίκησε και μάλιστα έντονα το Καλοκαίρι του 2008 τον 19χρονο τότε Κύπριο άσο, ο οποίος εν τέλει κατέληξε στην Ομόνοια έναντι 1.000.000 ευρώ!

Ο ταχύτατος εξτρέμ μετά από θητεία εννέα χρόνων στην Ομόνοια (και στις δύο θητείες) και παρουσία δυόμιση χρόνων στη Σιόν ντύνεται στα «κυανόλευκα». Χριστοφή και Ομόνοια συμφώνησαν για λύση της συνεργασίας τους και ο 31χρονος άσος θα περάσει το απόγευμα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να βάλει υπογραφεί σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Αμμοχώστου έως το Καλοκαίρι του 2021.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ξεκαθάρισε εξ αρχής στον Χριστοφή ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, φτάνει να μείνει ελεύθερος. Έτσι κι έγινε. Το κατά πόσο ο Δημήτρης Χριστοφή θα κάνει restart στην καριέρα του στην Ανόρθωση ή αν ο Τιμούρ Κετσπάγια καταφέρει να «αναγεννήσει» τον επί σειρά ετών αρχηγό της Ομόνοιας θα το δείξει ο χρόνος. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Ανόρθωση βάζει στη «μηχανή» της ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων στο κυπριακό ποδόσφαιρο χωρίς να ξοδέψει μπόλικο χρήμα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Κάτι ήξερε ο Κετσπάγια για τον «Ρώσο» Πόποβιτς

Όσον αφορά το κεφάλαιο Μπεράτ Σαντίκ, λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου ο Φινλανδός επιθετικός δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από Ολυμπιακό και Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στην ομάδα της Αμμοχώστου είναι έντονα ενοχλημένοι με την συμπεριφορά του Σαντίκ, ο οποίος ζητά ολόκληρο το ποσό που προνοεί το συμβόλαιό του για να αποχωρήσει και το πιθανότερο είναι πως θα παραμείνει στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ