aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Έτοιμη για ψώνια από τη Βουλγαρία

Aνόρθωση: Έτοιμη για ψώνια από τη Βουλγαρία

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η αγορά της Βουλγαρίας φαίνεται πως απασχολεί πολύ ζεστά την Ανόρθωση και όλα δείχνουν ότι απ’ εκεί, όλο και κάτι θα ψωνίσει η ομάδα της Αμμοχώστου. Στο στόχαστρο της «Κυρίας» είναι οι Νικολάι Μποντούροφ και Στάνισλαβ Μανόλεφ. Δύο ποδοσφαιριστές με υψηλές παραστάσεις στην καριέρα τους. Είναι εν ενεργεία διεθνείς και η Ανόρθωση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί τους, θέλοντας να αποσπάσει την υπογραφή τους.

Ανάμεσα στην πλευρά των παικτών και την Ανόρθωση υπάρχει οικονομική διαφορά, που με καλή θέληση εκατέρωθεν είναι εφικτό να γεφυρωθεί και να πέσουν οι υπογραφές. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η σημερινή μέρα ίσως να είναι καθοριστική στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, μιας και θα γίνουν νέες συζητήσεις οι οποίες ίσως φέρουν νεότερα.

Θυμίζουμε ότι ο Μποντούροφ συμπληρώνει τα 31 του χρόνια, είναι κεντρικός αμυντικός και φέτος μετρά 15 συμμετοχές με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και 1 γκολ, αγωνιζόμενος στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στην καριέρα του πέρασε και από τη Φούλαμ. Από την άλλη, ο Μανόλεφ, που είναι επίσης στα 31 του χρόνια, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Φέτος αγωνίστηκε και αυτός στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχοντας 23 συμμετοχές, κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Στην καριέρα του αγωνίστηκε επίσης σε Λίτεξ, Αϊντχόφεν, Φούλαμ, Κουμπάν και Ντιναμό Μόσχας. Μετρά 47 συμμετοχές με την εθνική Βουλγαρίας και 4 τέρματα.

Σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Μανόλεφ, δεν σημαίνει ότι δεν θα παραμείνει ο Γκάμπριελ. Αν ο Βραζιλιάνος αποδεχθεί την πρόταση της Ανόρθωσης και παραμείνει, τότε θα υπάρχουν στο ρόστερ δύο εξαιρετικές λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας. Σήμερα πολύ πιθανόν να απαντήσει ο Γκάμπριελ στη νέα, μικρή αύξηση που του πρότεινε η Ανόρθωση και λογικά θα ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει ή όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ