aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ολλανδία ο Ιωάννου

Ανόρθωση: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ολλανδία ο Ιωάννου

Στο… πιεστήριο μπαίνουν τα συμβόλαια για μετεγγραφή του Μιχάλη Ιωάννου στη Ρόντα. Η ολλανδική ομάδα που έχει στον πάγκο της τον πρώην τεχνικό της Ανόρθωσης, Γιούργκεν Στρέπελ επέδειξε εδώ και μέρες ζωηρό ενδιαφέρον γι’ απόκτηση του Κύπριου διεθνούς μέσου και τις τελευταίες ώρες επανήλθε με επίσημη πρόταση για απόκτηση του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές για μετακόμιση του Ιωάννου στην Ρόντα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική μετακόμισής του στην Ολλανδία, καθώς θα αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες. Η παρουσία του Στρέπελ είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς ήταν αυτός που προώθησε τον Ιωάννου στην πρώτη ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ανόρθωση έχει εξασφαλίσει πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στη Ρόντα, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ