aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ετοιμάζει πρόταση στον Χριστοφή

Ανόρθωση: Ετοιμάζει πρόταση στον Χριστοφή

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ένα από τα συμβόλαια που θα ολοκληρωθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ανόρθωση είναι και αυτό του Δημήτρη Χριστοφή. Ο Κύπριος εξτρέμ αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια (25 πρωτάθλημα, 3 κύπελλο, 1 Γιουρόπα Λιγκ) και κατέγραψε συνολικά 1.211 λεπτά με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας».

Μπορεί να μην έφτασε σε τόσο υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως πριν από λίγα χρόνια στην Ομόνοια, αλλά είναι γεγονός πως η παρουσία του στα αποδυτήρια από τη μια και η εμπειρία του στον αγωνιστικό χώρο από την άλλη, μπορεί να φανεί χρήσιμη στη βαρωσιώτικη ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας, αν και είναι σχετικά νωρίς για να ξεκινήσει η κουβέντα για τις ανανεώσεις των συμβολαίων, πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου της Αμμοχώστου είναι να κρατήσει τον ακραίο επιθετικό για ακόμα έναν χρόνο στην ομάδα.

Αυτό ασφαλώς είναι η πρόθεση της διοίκησης Ευγένιου Χαμπουλλά, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και ο παίκτης, αφού θα μπουν νέα οικονομικά δεδομένα στο συμβόλαιο που θα προτείνει η Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ