aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση/Εθνικός Άχνας: Δεν υπάρχει πεδίο διαπραγμάτευσης...

Ανόρθωση/Εθνικός Άχνας: Δεν υπάρχει πεδίο διαπραγμάτευσης…

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Οι σκέψεις του Τιμούρ Κετπάγια για περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της Ανόρθωσης, πήραν σάρκα και οστά με την πρόταση προς τον Μάριο Ηλία του Εθνικού Άχνας. Μόνο που ο πρόεδρος των Αχνιωτών, Κίκης Φιλίππου, την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη. Από το Δασάκι διαρρέει ότι η προσφορά της «Κυρίας» ήταν ύψους 30.000 ευρώ (συν δύο ποδοσφαιριστές ως δανεικοί), ενώ από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» η διαρροή αναφέρει ότι ήταν 40.000 ευρώ (συν δύο ποδοσφαιριστές ως δανεικοί). Δεν αποκλείεται η οικονομική πρόταση να είναι κάπου στη μέση και να γίνονται… επικοινωνιακά «παζάρια».

Οι κυανόλευκοι ενδιαφέρονται για τον Μάριο Ηλία, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο διεθνής φορ θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα με τον φοίνικα, αλλά στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει πεδίο διαπραγμάτευσης. Απλούστατα διότι, όταν οι διοικούντες την Ανόρθωση ρώτησαν «πόσα θέλετε να μας παραχωρήσετε τον Μάριο Ηλία;», όπως ίδιοι ισχυρίζονται δεν πήραν καμία απάντηση! Μία απάντηση που ξενίζει, όπως ξένισε και το γεγονός ότι η πρόταση κατατέθηκε επίσημα στη διοίκηση του Εθνικού Άχνας, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν είχε ενημερωθεί παρά την παρέλευση κάποιων ημερών.

Με αυτά τα δεδομένα, πολύ δύσκολα θα «προχωρήσει» μία τέτοια μετεγγραφή. Θα επανέλθει και πάλι στο προσκήνιο σε περίπτωση που η Ανόρθωση ανεβάσει την πρότασή της (ιδιαίτερα το οικονομικό σκέλος, αφού είναι γνωστό ότι οι Αχνιώτες θα ήθελαν κάποιους παίκτες δανεικούς), ενώ ενδέχεται να παίξει κάποιο ρόλο και η επιθυμία του παίκτη να παίξει σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο. Χωρίς ωστόσο, να γίνουν γνωστές οι απαιτήσεις της διοίκησης του Εθνικού, δύσκολα θα γίνει διαπραγμάτευση.

Ο Μάριος Ηλία μπορεί να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης της «Κυρίας» και το έχει αποδείξει. Στα 24 του χρόνια, μπορεί να μην κατάφερε να θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος σε κάποια ομάδα (το 2016 πήγε μετεγγραφή στην ΑΕΛ κι επέστρεψε στο Δασάκι το 2019, παίζοντας όμως τη σεζόν 2018-19 στην Αλκή), αλλά στο περσινό ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση ήταν ιδιαίτερα «ζεστός». Πέτυχε τα δύο από τα πέντε τέρματα της ομάδας του, ενώ ήταν μια συνεχής πηγή κινδύνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ