aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ερωτηματικό ο Ταραπουλούζης

Ανόρθωση: Ερωτηματικό ο Ταραπουλούζης

TOY ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ένα μεγάλο ερωτηματικό της επόμενης μέρας στην Ανόρθωση αφορά στο μέλλον του Σίμου Ταραπουλούζη, ο οποίος ήταν βοηθός προπονητή επί Ρόνι Λέβι, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη θητεία του. Τώρα έχει αναλάβει προσωρινά την ευθύνη των προπονήσεων της πρώτης ομάδας μέχρι να βρεθεί ο εκλεκτός της διοίκησης των κυανόλευκων.

Το μέλλον του θα ξεκαθαρίσει αφού αποφασιστεί ποιο θα είναι το νέο αφεντικό στον πάγκο. Αν για παράδειγμα αυτός που έρθει θα φέρει και δικό του βοηθό τότε δεν θα συνεχίσει στην «Κυρία». Σε περίπτωση όμως που έρθει μόνος τότε ο Ταραπουλούζης θα ζυγίσει τα δεδομένα, θα δει αν είναι εφικτό να μπορέσει να συνεργαστεί με τον νέο κόουτς που θα έρθει και θα πάρει τις αποφάσεις του.

Διαβάστε επίσης: Τα τρία τηλεφωνήματα Παντελή και τα εισιτήρια για Λάρνακα

Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο για το μέλλον του Κύπριου τεχνικού, μιας και οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν την επόμενη σελίδα της καριέρας του και τα επόμενα βήματά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ