aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έριξε «δίκτυα» παντού!

Ανόρθωση: Έριξε «δίκτυα» παντού!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το κενό που αφήνουν στην Ανόρθωση οι Κβιλιτάια και Οκριασβίλι είναι μεγάλο. Πρόκειται για δύο εκ των ποιοτικότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας, γι’ αυτό και ο Κετσπάγια θα επιδιώξει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Θα το ψάξει καλά πριν λάβει την απόφασή του.

Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας Αβραάμ που θα αποχωρήσει από την ΑΕΛ, ενδιαφέρει την Ανόρθωση. Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, που θα προσδώσει βάθος στην αριστερή πλευρά της ομάδας. Είναι σε θέση να αγωνιστεί και ως μπακ και ως εξτρέμ. Εφόσον τα βρουν στο οικονομικό, με τον ποδοσφαιριστή να ευνοεί παρουσία του στην Ανόρθωση, οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια και ο Αβραάμ θα επιστρέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά από πέντε χρόνια.

Ακόμη, το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επανήλθε για την Ανόρθωση, με τις απαιτήσεις του έμπειρου μεσοεπιθετικού να είναι πλέον πολύ χαμηλότερες. Ο Μάριος Αντωνιάδης θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ονησίφορος Ρουσιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ