aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έρχεται ο παίκτης «κλειδί» του Τιμούρ

Ανόρθωση: Έρχεται ο παίκτης «κλειδί» του Τιμούρ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην Κύπρο αναμένεται να βρίσκεται πιθανόν αυτή τη βδομάδα ο Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ανόρθωση εδώ και βδομάδες, ενώ έχει βάλει την υπογραφή του και σε προσύμφωνο για δυο χρόνια.

Ο διεθνής Γεωργιανός ποδοσφαιριστής έρχεται για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ανακοινωθεί από την «Κυρία». Ο Οκριασβίλι αν και δεν είχε γεμάτες σεζόν τα τελευταία χρόνια, εντούτοις ο Τιμούρ Κετσπάγια θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης με φοβερή ποιότητα και ο οποίος είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά.

Αναμένεται να αγωνίζεται στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο, αφού πιστεύει ότι είναι παίκτης «κλειδί». Αν έρθει μέχρι το Σάββατο θα ανακοινωθεί και θα αρχίσει τις διαδικασίες για τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Κύπρο. Σύντομα θα έρθουν στο νησί μας και ο Γκιόργκι Λόρια, όπως και Βγκορτς ο οποίος έχει συμφωνήσει.

Ένα θέμα που μένει ανοικτό, αλλά και αυτό παίρνει το δρόμο του είναι του Ρενάτο Μαργκάσα. Η διοίκηση θα έκανε χθες μία προσπάθεια να καταβάλει το ποσό, αλλά αυτό δεν έγινε κατορθωτό και αναμένεται να γίνει μέσα στα αμέσως επόμενα 24ωρα. Παρά το γεγονός ότι ο Μαργκάσα δεν το έκανε 100% ξεκάθαρο ότι φεύγει από τη Νέα Σαλαμίνα, είναι δεδομένο ότι για τα επόμενα δυο χρονιά θα είναι κάτοικος του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ