aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έρχεται με άλλους δύο για να βάλει τάξη ο Μπίσκαν

Ανόρθωση: Έρχεται με άλλους δύο για να βάλει τάξη ο Μπίσκαν

H Ανόρθωση συνεχίζει να καταγράφει αρνητικές επιδόσεις στην αρχή της φετινής περιόδου. Οι πέντε βαθμοί συγκομιδή έπειτα από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές αποτελεί τη δεύτερη χειρότερη επίδοση της «Κυρίας» την τελευταία δεκαετία, ενώ δύο εντός έδρας ήττες στα πρώτα παιχνίδια της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δέχθηκε τελευταία φορά πριν 22 ολόκληρα χρόνια!

Πλέον, η ομάδα της Αμμοχώστου εναποθέτει τις ελπίδες «αναγέννησης» της στον Ιγκόρ Μπίσκαν. Ο Κροάτης έρχεται την Τρίτη στην Κύπρο για να πιάσει δουλειά και έχει «βουνό» ν’ ανέβει για την επίτευξη του στόχου της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου, το οποίο αυτόματα του ανανεώνει το συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Ο 40χρονος νταμπλούχος πέρυσι με την Ολίμπια Λουμπλιάνας προπονητής θα φέρει μαζί του δύο συνεργάτες. Πρόκειται για τους Άντε Τόμιτς και ο Βέντραν Νάγκλιτς.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Οι παράγοντες που «πονούν» και τα… καμώματα

Ο μέχρι προσφάτως Κροάτης ποδοσφαιριστής, Άντε Τόμιτς ήταν ο επικεφαλής των βοηθών του στην Ολύμπια Λουμπλιάνας, ενώ ο δρ Νάγκλιτς (με διδακτορικό στην κινησιολογία) είναι ευρύτερα γνωστός στην Κροατία, με αρμοδιότητες στη βελτίωση της δύναμης και της φυσικής κατάστασης των αθλητών.

Συνεργάστηκε με αρκετές ομάδες ποδοσφαίρου όπως η Διναμό Ζάγκρεμπ, η Άδανασπορ, η Σέριφ ενώ ήταν υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της Εθνικής μπάσκετ της Κροατίας στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

Ερωτηματικό είναι η παραμονή του Σίμου Ταραπουλούζη στο τεχνικό επιτελείο. Η διοίκηση της Ανόρθωσης ζήτησε από τον Μπίσκαν όπως ο Κύπριος τεχνικός έχει θέση στο προπονητικό τιμ, εντούτοις ο Ταραπουλούζης δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί κατά πόσο θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ