aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έρχεται δανεικός ο Κβιλιτάια, άνοιξε το… δεφτέρι ο Τιμούρ

Ανόρθωση: Έρχεται δανεικός ο Κβιλιτάια, άνοιξε το… δεφτέρι ο Τιμούρ

Απόφαση ελήφθη. Ο Γκιόργκι Κβιλιτάι αποτελεί τον εκλεκτό του Τιμούρ Κετσπάγια για την αντικατάσταση του Νίκα Κατσαράβα στην γραμμή κρούσης της Ανόρθωσης. Η ομάδα της Αμμοχώστου συμφώνησε με τον Γεωργιανό επιθετικό, ο οποίος θ’ αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Γάνδη για έναν χρόνο.

Ο 26χρονος φορ είναι ετοιμοπόλεμος, αφού την περασμένη Τρίτη ήταν βασικός στην Εθνική της χώρας του απέναντι στα Σκόπια. Ένας παίκτης, τον οποίο η τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων γνωρίζει πολύ καλά. Στη νέα σεζόν δεν έπαιξε καθόλου, αν και οι Βέλγοι μπαίνουν στην 4η αγωνιστική, αλλά στη λήξασα σεζόν έπαιξε 23 αγώνες πρωταθλήματος, μόνο οκτώ ως βασικός και πέτυχε ένα γκολ.

Συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έπαιξε 33 φορές, σημείωσε τρία γκολ και πιστώθηκε έξι ασίστ. Είναι πασιφανές ότι στη Γάνδη ο 26χρονος Γεωργιανός φορ δεν είχε τα λεπτά συμμετοχής που θα ήθελε φεύγοντας από τη Ραπίντ Βιένης, όπου γεμάτες σεζόν (29 και 26 συμμετοχές), ενώ σκόραρε 17 γκολ.

Διαβάστε επίσης: Στην Αστυνομία ο Γρηγόρη, κατήγγειλε εξύβριση και επίθεση εναντίον του

Το όνομα του Γκιόργκι Κβιλιτάια δεν είναι «φρέσκο» για την Ανόρθωση. Ο συμπατριώτης του Κετσπάγια είχε «συνδεθεί» και στην αρχή της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου με την ομάδα της Αμμοχώστου. Άλλωστε, το Goal.com.cy από την περασμένη Παρασκευή όταν προέκυψε η αποχώρηση του Κατσαράβα είχε σημειώσει πως η περίπτωση Κβιλιτάια ήταν σημειωμένη στο… δεφτέρι του Τιμούρ Κετσπάγια εδώ και καιρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ