aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Επίσημη θέση για Μυτίδη και τι ισχύει με Λαβόρδε

Ανόρθωση: Επίσημη θέση για Μυτίδη και τι ισχύει με Λαβόρδε

Για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης μίλησε στο ραδιόφωνο του «ACTIVE» (107.4) και την εκπομπή «Passing Game» με τον Πανίκο Θεοδοσίου ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κυρίας, Δρ. Κυριακός Γιάγκου.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ ευχάριστα νέα με τον Ράγιος!

Υπάρχει συμφωνία με τον Εγγλέζου: «Σωστά, έχουμε προφορική συμφωνία με τον Νικόλα Εγγλέζου και απομένει το τυπικό μέρος των υπογραφών».

Σας ενδιαφέρει ο Μυτίδης: «Ακόμα δεν ξεκίνησε το μακρύ καλοκαίρι και αρχίσαμε να καλούμαστε να επιβεβαιώνουμε ή να διαψεύδουμε ονόματα. Κάθε καλός Κύπριος που μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα μας, μας ενδιαφέρει. Δεν έχει νόημα να λέμε ναι ή όχι, σε κάθε περίπτωση ο Μυτίδης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο».

Ο Λαβόρδε είναι ο μεγάλος πόθος των Ανορθωσιατών. Είχατε επικοινωνία μαζί του, έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις; «Είχαμε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, εξακολουθούν οι απαιτήσεις του να είναι πέραν των δυνατοτήτων μας αυτή την στιγμή, και όπως έχουμε δείξει καις την περίπτωση του Ράγιος οι δυνατότητες μας κατατίθενται μ ειλικρίνεια, δεν υποσχόμαστε συμβόλαια που δεν μπορούμε να τηρήσουμε και αυτό είναι το μήνυμα της διοίκησης. Εξακολουθεί να υπάρχει απόσταση με τον Λαβόρδε».

Θα γίνει ξανά επικοινωνία με τον Λαβόρδε: «Θεωρώ ότι μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρξει κι άλλη επαφή για να δούμε αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συζητήσουμε περαιτέρω».

Υπάρχουν Κύπριοι ή ξένοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μας και σας προτάθηκαν; :»Υπάρχουν ναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα μας, και Κύπριοι και ξένοι όμως δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Πρέπει να δούμε αν εμπίπτουν στο πλάνο του προπονητή και αν έχουμε το πράσινο φως θα προχωρήσουμε σε συζητήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ