aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Επιλογές… να φαν κι οι κότες

Ανόρθωση: Επιλογές… να φαν κι οι κότες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Επιχείρησε, αλλά δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στη χθεσινή προπόνηση ο Ρενάτο Μαργκάσα. Συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ως εκ τούτου πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Ακόμη και σήμερα εφόσον προπονηθεί κανονικά από τη στιγμή που προέρχεται από μεγάλη αποχή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Έτσι, ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι υποχρεωμένος να ετοιμάσει το πλάνο του χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πορτογάλου.

Σίγουρα η απουσία του εξαιρετικού και φέτος Ρενάτο Μαργκάσα είναι σημαντική για την ομάδα της Αμμοχώστου, όμως δεν είναι μία εξέλιξη που βάζει τα δύο πόδια του Κετσπάγια σ’ ένα παπούτσι. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης προσανατολίζεται να διατηρήσει στο αρχικό σχήμα τον Νταουσβίλι, την ίδια ώρα που τη θέση διεκδικούν Κοφί και Βασιλακάκης.

Απ’ εκεί και πέρα ο Γεωργιανός προπονητής δύσκολα θα προβεί σε κάποια άλλη αλλαγή στο αρχικό σχήμα εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. H επιλογή του Ντούρις είναι στο μυαλό του Κετσπάγια, όχι όμως για τη θέση του αριστερού εξτρέμ καθώς ο Οκριασβίλι ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με τον Εθνικό, αλλά για την κορυφή της επίθεσης αντί του Κατσαράβα. Πάντως, ο Γεωργιανός φορ έχει προβάδισμα λόγω ύψους. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην Ανόρθωση και η τεχνική ηγεσία ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα θα πάρει τις αποφάσεις της.

Στα ευχάριστα για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι η επιστροφή του Μανθάτη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και θα είναι στην αποστολή. Το κλίμα στο «Αντώνης Καρράς» είναι εξαιρετικό και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και πίστη ότι η ομάδα θα μπορέσει να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» επί της ΑΕΚ, χωρίς κανένας να αποπροσανατολίζεται από τα άσχημα αποτελέσματα των «κιτρινοπράσινων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ