aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Επί Παντελή, τρέχει το σερί

Ανόρθωση: Επί Παντελή, τρέχει το σερί

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ανδρέας Παντελή βρίσκεται στην προεδρία της Ανόρθωσης, περίπου ένα μήνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα είχε και έχει ακόμη να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Τόσο όσον αφορά στα αγωνιστικά, όσο και άλλα θέματα που χρειάζεται να «τρέξει».

Το γεγονός ότι ο ερχομός του Παντελή έχει δώσει λύσεις που συνέτειναν στην αλλαγή, είναι κάτι που το λένε οι ποδοσφαιριστές, όπως και τα στατιστικά. Σε πέντε παιχνίδια επί προεδρίας Ανδρέα Παντελή, η ομάδα της Αμμοχώστου μετρά τέσσερις νίκες και μιαν ισοπαλία. Απολογισμός εξαιρετικός, ειδικά αν αναλογιστούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται η Ανόρθωση και πόσες αδυναμίες υπάρχουν.

Ο κόσμος έχει αρχίσει να πιστεύει ότι κάτι αλλάζει. Δεν είναι τυχαίο το ότι κόντρα στον Εθνικό οι φίλοι της «Κυρίας» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναμένεται να πλησιάσουν τις 5 χιλιάδες. Το σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι η ομάδα με τις εμφανίσεις της να κρατήσει τον κόσμο κοντά και να τον κάνει να ονειρευτεί ξανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ