aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Επετειακή φανέλα αφιερωμένη στην Αμμόχωστο (pics)

Ανόρθωση: Επετειακή φανέλα αφιερωμένη στην Αμμόχωστο (pics)

Με την καινούργια επετειακή φανέλα, που είναι αφιερωμένη στη χρυσή ακτή της Αμμοχώστου, πόζαραν τα… μοντέλα Κωστάκης Αρτυματάς και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας Φοίβος Βραχίμης, με αφορμή την συμπλήρωση 110 χρόνων ζωής και προσφοράς της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Το σήμα στη φανέλα είναι το πρώτο που είχε η ομάδα, ενώ στο μπροστινό μέρος της έχει αποτυπωθεί πολεοδομικά η περιοχή των Βαρωσίων. Αφορμή για την αφιέρωση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στάθηκαν τα όσα προσβλητικά για κάθε Αμμοχωστιανό συνέβησαν και συμβαίνουν στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων.

Οι φανέλες είναι προς πώληση στην τιμή των €450.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η συμπλήρωση 110 χρόνων ζωής και προσφοράς της Ανόρθωσης  Αμμοχώστου είναι μια μέρα σημαντική για το σύλλογο, τον κυπριακό αθλητισμό και τον ελληνισμό γενικότερα. Η περίσταση της γενεθλίου ημέρας όμως, έχει από το 1974 και χαρακτήρα συμβολικό καθώς είναι μια ακόμα αφορμή για να πηγαίνουν οι μνήμες και οι καρδιές στην πόλη που γέννησε το σύλλογο.

Ειδικότερα φέτος, με τα όσα προσβλητικά για κάθε Αμμοχωστιανό συνέβησαν και συμβαίνουν στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων, ο συμβολισμός αυτός αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Έτσι,αποφασίστηκε όπως αφιερώθει η συλλεκτική-επετειακή φανέλα των 110 χρόνων στην κατεχόμενη πόλη μας.

Το χρώμα της φανέλας είναι το χρυσό, παραπέμποντας στην περίφημη «Χρυσή Ακτή» της Αμμοχώστου. Περιοχή που πριν την εισβολή είχε την χρυσή αμμουδιά που τόσο χαρακτήριζε την πόλη μας και συγκέντρωνε πλήθος επισκεπτών από ολόκληρη την Κύπρο και όχι μόνο. Παραλίες, που εδώ και 47 πια χρόνια δεν τις απολαμβάνουν οι νόμιμοι κάτοικοι της πόλης.

Το σήμα στη φανέλα είναι το πρώτο που είχε η ομάδα μας ενώ στο μπροστινό μέρος της έχει αποτυπωθεί πολεοδομικά η περιοχή των Βαρωσίων.

Η φανέλα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ