aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Επενδύσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανόρθωση: Επενδύσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να προσπαθούν να κλείσουν οικονομικές τρύπες. Έχει βρεθεί η χρυσή τομή με την Όρενμπουργκ, έχει ήδη καταβληθεί το ποσό των 150.000 ευρώ, για τις υποθέσεις Ντούρις, Μαμούκα, Κατσαράβα και Μικελτάντζε. Το υπολειπόμενο πόσο των 600.000 ευρώ θα δοθεί σε τρεις δόσεις. Εκκρεμούν κι άλλες υποθέσεις οι οποίες είναι μέσα στην ατζέντα της διοίκησης και πρέπει να επιλυθούν όσο γίνεται πιο σύντομα.

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης είχε εκφράσει ακόμη και μέσω του περιβόητου MoU την πρόθεση, αλλά και την ανάγκη να γίνουν επενδύσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έτσι ώστε να γίνει πολύ πιο ελκυστικό για τον κόσμο αλλά και πολύ πιο ευχάριστο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι η διόρθωση του τραγικού αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, γι’ αυτό και θα βγει η ομάδα σε προσφορές, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν και ειδικοί από το εξωτερικό για να δουν τον χλοοτάπητα, να αξιολογήσουν την κατάσταση και να δημιουργήσουν έναν αγωνιστικό χώρο τέτοιο που οι ποδοσφαιριστές θα απολαμβάνουν να αγωνίζονται.

Πέρα όμως από τις διορθώσεις που χρειάζεται το γρασίδι, θα γίνει προσπάθεια βελτίωσης και των υπόλοιπων χώρων του γηπέδου. Σημαντικό κομμάτι θεωρείται η αναβάθμιση των θεωρείων των επισήμων, ενώ θα έρθει συνεργείο για να εξετάσει τι χρειάζεται το γήπεδο, έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί παιχνίδια της Εθνικής ομάδας και να εμπίπτει μέσα στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ