aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Επανήλθαν οι... «μνηστές» για Κατσαράβα

Ανόρθωση: Επανήλθαν οι… «μνηστές» για Κατσαράβα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στη πιάτσα των ατζέντηδων λένε πως οι εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών με την Εθνική ομάδα της χώρας τους αποτελούν βαρόμετρο όταν βρίσκονται υπό παρακολούθηση από ομάδες για μετεγγραφή. Τα περί ενδιαφέροντος ξένων ομάδων για τον Νίκα Κατσαράβα διαδίδονται μήνες τώρα, όμως, επίσημη πρόταση στα γραφεία της Ανόρθωσης δεν ήρθε ποτέ.

Προ κορωνοϊού υπήρχε κινητικότητα, όμως η πανδημία… πάγωσε τις διαδικασίες. Το περασμένο Σάββατο ο Κατσαράβα έπαιξε βασικός στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Εθνών και με εξαιρετική κεφαλιά χάρισε τη νίκη στη Γεωργία με 1-0 επί της Εσθονίας. Τυχαίο ή όχι, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, τις τελευταίες ώρες οι «μνηστές» για απόκτηση του Γεωργιανού επιθετικού… περιτριγυρίζουν και πάλι την Ανόρθωση.

Η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε εφτά μέρες και το παράθυρο πώλησης του Κατσαράβα παραμένει ανοικτό. Βασική προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι που προσέγγισαν τις τελευταίες ώρες την πλευρά της Κυρίας να ικανοποιήσουν οικονομικά κατά πρώτον την ομάδα της Αμμοχώστου και κατά δεύτερον τον ποδοσφαιριστή.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι σε ετοιμότητα και σε περίπτωση αποχώρησης του Κατσαράβα θα προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ