aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εντόπισε κοινοτικό αμυντικό ο Κετσπάγια

Ανόρθωση: Εντόπισε κοινοτικό αμυντικό ο Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε επαφές με κοινοτικό κεντρικό αμυντικό βρίσκεται η Ανόρθωση και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός φαίνεται να έχει καταρτίσει λίστα ονομάτων, ενώ έχει ξεχωρίσει έναν εξ αυτών,  με τον οποίο έχουν γίνει προκαταρκτικές επαφές. Τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις στην προσπάθεια που γίνεται για ενίσχυση στην άμυνα. Ο Κετσπάγια θέλει να φέρει ένα ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει τον Σίλντενφελντ στην «καρδιά» της οπισθοφυλακής.

Αν καταφέρει να αποσπάσει θετική απάντηση από την πρώτη επιλογή της λίστας των υποψηφίων θα πρόκειται για επιτυχία που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Γεωργιανό. Ο Τιμούρ Κετσπάγια θεωρεί πολύ σημαντική την στελέχωση της αμυντικής γραμμής, γι’ αυτό και επέμεινε στην ανανέωση συμβολαίου του Σίλντενφελντ και στοχεύει στην απόκτηση ενός εξίσου ποιοτικού στόπερ, ώστε να ισχυροποιήσει τα μετόπισθεν της «Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Η ποινή στον Ουζόχο για το μεσαίo δάκτυλο

Ο Γεωργιανός προπονητής θα κάνει υπομονή μερικών ημερών περιμένοντας  την απάντηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή και εφόσον δεν προκύψει συμφωνία θα κινηθεί σε μία από τις εναλλακτικές επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Oι έξι μετεγγραφές του Κετσπάγια και ο Ναβαλόφσκι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ