aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εντόπισε ακραίο επιθετικό, κοιτάζει για «οκτάρι»

Ανόρθωση: Εντόπισε ακραίο επιθετικό, κοιτάζει για «οκτάρι»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ενίσχυση και ΑΠΟΕΛ είναι στην «ακίδα» της Ανόρθωσης. Στην «Κυρία» προετοιμάζονται για το εκτός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ, όμως παράλληλα συνεχίζουν τις διεργασίες για ενίσχυση της ομάδας.

Χθεσινό δημοσίευμα στη Βουλγαρία μπέρδεψε, προσωρινά, την κατάσταση με τον Ζοάο Πάουλο, αναφέροντας πως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν ταξίδεψε με την Λουντογκόρετς στην Τουρκία για φιλικά προετοιμασίας και ότι θα δοθεί στην Ανόρθωση δανεικός. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal, δεν ισχύει μιας και στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχουν καμία ενημέρωση. Οι Βούλγαροι εμμένουν στην απόφασή τους να μην παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Ζοάο Πάουλο, εξαιτίας προβλημάτων με την Ομοσπονδία της χώρας, και συζητούν μόνο για ελευθέρα μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Την «καίνε» οι «χαμηλές πτήσεις» των ακριβοπληρωμένων

Με αυτά τα δεδομένα η Ανόρθωση έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και ήδη υπάρχουν συζητήσεις με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πέραν της απόκτησης εξτρέμ, οι κυανόλευκοι κοιτάζουν στο «παζάρι» για «οκτάρι», ενώ φαίνεται να έχει κοπάσει η προσπάθεια για τερματοφύλακα. Γεγονός που… εξαφανίζει τις σκέψεις αποχώρησης του Βάργκιτς, τουλάχιστον στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, εκτός αν προκύψει κάποια πολύ καλή περίπτωση από την «εξωτερική».

Στα αγωνιστικά, η προσοχή όλων στο «Αντώνης Καράς» είναι στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι η μοναδική στο πρωτάθλημα που δεν έχει ηττηθεί μέχρι στιγμής εκτός έδρας. Σε επτά αναμετρήσεις μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί της απέναντι στον ανεβασμένο ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Φεύγει, μένει, έφυγε! «Διαζύγιο» με Σισέ…

Το κλίμα σίγουρα μετά και την ισοπαλία με την Αλκή έχει επηρεαστεί, όμως υπάρχει αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές. Σε καλή κατάσταση είναι ο Ρικάρδο Λαβόρδε, ο οποίος αναμένεται να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Κατά πόσο θα είναι και στο αρχικό σχήμα εναπόκειται στον Γιούρχεν Στρέπελ. Ένας… καλός Λαβόρδε μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις και βοήθειες, ενώ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είχε κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην πρώτη θητεία του στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ