aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εντόπισε ακραίο επιθετικό από την ισπανική αγορά

Ανόρθωση: Εντόπισε ακραίο επιθετικό από την ισπανική αγορά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το κεφάλαιο ενίσχυσης είναι αυτό που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή την Ανόρθωση και κυρίως την τεχνική ηγεσία. Ο Ρόνι Λέβι θέλει να φέρει έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και έναν που θα μπορεί να δώσει βοήθειες στα «φτερά» της επίθεσης.

Για τη θέση του ακραίου επιθετικού γίνονται επαφές με συγκεκριμένο παίκτη, o oποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Goal προέρχεται από την ισπανική αγορά και δεν αποκλείεται εντός της βδομάδας να προκύψουν εξελίξεις. Στόχος είναι το όλο θέμα να κλείσει το συντομότερο δυνατό, να έρθει ο παίκτης άμεσα και να αρχίσει προπονήσεις. Ο Ισραηλινός θέλει έναν ποδοσφαιριστή ευέλικτο, ο οποίος θα έχει έφεση στο σκοράρισμα.

Διαβάστε επίσης: Στο «κάδρο» της Ανόρθωσης ο Μαργκάσα

Όσον αφορά στον Αμπουμπακάρ Καμαρά συνεχίζονται οι προσπάθειες για να μείνει ελεύθερος μιας και δεν υπολογίζεται. Για την ώρα οι δυο πλευρές δεν τα βρίσκουν, όμως δεν θα αργήσει η ώρα που θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ