aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Eνθαρρυντικά μηνύματα από τη «Le Coq» Αρένα

Ανόρθωση: Eνθαρρυντικά μηνύματα από τη «Le Coq» Αρένα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Από τη «Le Coq» Αρένα του Ταλίν ήρθαν ενθαρρυντικά μηνύματα για την Ανόρθωση και ιδιαίτερα για τον Νίκα Κατσαράβα. Ο Γεωργιανός φορ δεν ήταν στα καλύτερά του τώρα τελευταία, σε βαθμό που η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του «κτυπούσε» κόκκινο. Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια όχι μόνο δεν θα έφερνε ένσταση σε ενδεχόμενη παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά την ευνοούσε. Ο Κατσαράβα, που λέτε, ήταν ο χρυσός σκόρερ της νίκης της Γεωργίας επί της Εσθονίας (1-0) και μάλιστα εκτός έδρας.

Ήταν μια ωραία ενέργεια στο 32’ όταν νίκησε κατά κράτος τον αντίπαλο αμυντικό και πέτυχε με ωραία κεφαλιά το χρυσό γκολ των Γεωργιανών. Ό,τι καλύτερο για τον επιθετικό της «Κυρίας» που επέστρεψε βασικός στο εθνικό συγκρότημα της χώρας του μετά από δύο χρόνια περίπου, ενώ η προηγούμενη φορά που σκόραρε ήταν στις 24 Μαρτίου 2017, όταν άνοιξε το σκορ κόντρα στους Σέρβους, οι οποίοι τελικά πήραν τη νίκη με 3-1.

Ο Κατσαράβα ήρθε στην Ανόρθωση ως μεγάλη επένδυση, με πρωταρχικό στόχο να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Τομέα στον οποίο «πονούσε» η ομάδα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, ούτε επί Στρέπελ, ούτε με προπονητή τον πνευματικό του πατέρα Τιμούρ Κετσπάγια. Ότι προσπαθούσε… προσπαθούσε, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ήταν «άσφαιρος», και σε ακόμη περισσότερες ξεχασμένος σε θέση οφσάιντ. Το τελευταίο του γκολ με τα χρώματα της Ανόρθωσης σε επίσημο αγώνα, ήταν τον Μάρτιο κόντρα στην ΑΕΚ, σε «νεκρό» χρόνο όταν οι Λαρνακείς ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.

Τα τελευταία γκολ του που προσέφεραν βαθμούς χρονολογούνται από τον περασμένο Δεκέμβριο (20/12) όταν είχε σκοράρει δύο φορές στην ευρεία νίκη επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Είναι γι’ αυτό που στο στρατόπεδο της «Κυρίας» «αναθάρρησαν» με το γκολ του Νίκα στο Ταλίν, με την προσδοκία ότι θα είναι το «ξυπνητήρι» του για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ