aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ενημέρωση για την προετοιμασία και μήνυμα για την κορυφή!

Ανόρθωση: Ενημέρωση για την προετοιμασία και μήνυμα για την κορυφή!

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης μέσω της οποίας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες σχετικά με την προετοιμασία ενόψει της σεζόν 2020-21. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα βρεθεί σε Πλάτρες και Κακοπετριά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ έχουν ήδη διευθετηθεί τρεις φιλικοί αγώνες.

Αναλυτικά:

«Την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για τη σεζόν 2020-21 σηματοδοτεί η σημερινή πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη η ομάδα θα αναχωρήσει για τις Πλάτρες, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του μήνα. Στην συνέχεια, το στάδιο της προετοιμασίας θα μεταφερθεί σε Κακοπετριά, Λάρνακα («Αντώνης Καράς»), για να ολοκληρωθεί στις Πλάτρες, πριν η ομάδα επιστρέψει ξανά στο «Αντώνης Καράς», μπαίνοντας στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Έχουν μέχρι στιγμής προγραμματιστεί τρεις φιλικοί αγώνες, απέναντι σε Απόλλωνα * (18 Ιουλίου), ΑΠΟΕΛ (2 Αυγούστου) και ΑΕΛ (8 Αυγούστου), χωρίς να αποκλείεται η διευθέτηση επιπλέον φιλικών παιχνιδιών και με άλλες ομάδες.

* Εκκρεμεί επιβεβαίωση την ημερομηνίας.

** Όλες οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών

Καλή Αρχή στο δύσκολο αγώνα για την κορυφή»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ