aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ενημέρωσε ο Κετσπάγια για την πρώτη μετεγγραφή

Ανόρθωση: Ενημέρωσε ο Κετσπάγια για την πρώτη μετεγγραφή

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια για τουλάχιστον μία μετεγγραφή στη χειμερινή περίοδο, που βρίσκεται προ των πυλών. Ο Γεωργιανός τεχνικός διαμήνυσε στη διοίκηση της Ανόρθωσης ότι θα κινηθεί στο «παζάρι» για ενίσχυση και όταν έχει νεότερα αναφορικά με υποψήφιο μετεγγραφικό στόχο θα ενημερώσει τους διοικούντες.

Η απόφαση του Γεωργιανού προπονητή είναι η προσθήκη μέσου με δημιουργικές ικανότητες και ήδη στην ομάδα της Αμμοχώστου ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Η λογική λέει ότι ο προπονητής της «Κυρίας» θα στραφεί και πάλι σε λύση από «αγορά» που γνωρίζει πολύ καλά, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες αποτυχίας. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σε περίπτωση απόκτησης ποδοσφαιριστή από τον κατάλογο Α’ θα αποχωρήσει ο Κοφί. Ο Γάλλος δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Κετσπάγια κάτι που αποδείχθηκε πολλάκις από τις επιλογές του.

Για τον Κοφί προκύπτει ανεπίσημο ενδιαφέρον από ομάδες του κυπριακού πρωταθλήματος, όμως ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Το ίδιο είχε εκφράσει και το περασμένο Καλοκαίρι, όμως παρά τις προσπάθειες του δεν βρήκε συμβόλαιο σε ομάδα της αρεσκείας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ