aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ενδεκάδα με μία αλλαγή από Κετσπάγια

Ανόρθωση: Ενδεκάδα με μία αλλαγή από Κετσπάγια

Με μία αλλαγή στην ενδεκάδα της Ανόρθωσης σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ παρατάσσει την «Κυρία» ο Τιμούρ Κετσπάγια στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τη θέση του Γκαλίτσιου στο δεξί άκρο της άμυνας πήρε ο Αμπαρτζουμιάν, ενώ οι υπόλοιποι δέκα παραμένουν οι ίδιοι. Στην εστία ο Λόρια, τετράδα στην άμυνα οι Αμπαρτζουμιάν (δεξιά), Κορέια (αριστερά), Ρισβάνης – Βργκοτς κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στη μεσαία γραμμή επιλέχθηκε ξανά τριάδα που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηρισθεί «αμυντική» με τους Νταουσβίλι, Αρτυματά και Μπουσουλάτζιτς και χωρίς καθαρόαιμο επιτελικό μέσο (σ.σ. Μίχα). Καλτσάς (δεξιά) και Ελουντού (αριστερά) θα πλαισιώνουν από τα άκρα της επίθεσης τον προωθημένο Κβιλιτάια.

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Ρισβάνης, Βργκοτς, Κορέια, Νταουσβίλι, Κ. Αρτυματάς, Μπουσουλάτζιτς, Καλτσάς, Ελουντού, Κβιλιτάια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ