aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Ενδεκάδα με Μαργκάσα αριστερό μπακ και αλλαγή σχηματισμού

Aνόρθωση: Ενδεκάδα με Μαργκάσα αριστερό μπακ και αλλαγή σχηματισμού

Σε αλλαγή σχηματισμού προχώρησε ο Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει του τελευταίου αγώνα του 2019, κόντρα στην ΕΝΠ. Ο Γεωργιανός τεχνικός παρέταξε τέσσερεις ποδοσφαιριστές στο κέντρο της άμυνας σε σχέση με το τελευταίο ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, όπου ήταν οι Σίλντενφελντ-Βργκοτς-Π.Αρτυματάς.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιλέγει τον Μαργκάσα για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Σελίν να μένει στον πάγκο. Ο Ιωάννου θα καλύψει το δεξιό άκρο, αφού έμεινε και πάλι εκτός αποστολής ο Γκαλίτσιος, ενώ αμυντικό δίδυμο μπροστά από τον Λόρια θα είναι οι Σίλντενφελντ-Βργκοτς.

Κώστας Αρτυματάς και Νταουσβίλι θα είναι ανασταλτικοί μέσοι με τον Ράγιος σε ρόλο επιτελικού και τους Οκριασβίλι-Καλτσά να πλαισιώνουν από τα άκρα τον προωθημένο Κατσαράβα.

Διαβάστε επίσης: Live: Ανόρθωση – ΕΝΠ

Η ενδεκάδα της Ανόρθωσης: Λόρια, Ιωάννου, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Μαργκάσα, Κ. Αρτυματά, Νταουσβίλι, Ράγιος, Οκριασβίλι, Καλτσάς, Κατσαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ