aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ενδεκάδα χωρίς Αρτυματά, πάγκο οι Χριστοφή - Ανανίτζε

Ανόρθωση: Ενδεκάδα χωρίς Αρτυματά, πάγκο οι Χριστοφή – Ανανίτζε

Η αντίδραση της Ανόρθωσης μετά την ήττα από την Ομόνοια ήταν η απαιτούμενη, καθώς η «Κυρία» τρεις μέρες αργότερα κέρδισε εύκολα τον Ολυμπιακό με 3-0 και «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Η ομάδα της Αμμοχώστου φιλοξενεί στις (17:00) την ουραγό της βαθμολογίας Δόξα και θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τους Γκιόργκι Λόρια και Ρούβεν Ράγιος, ενώ διατηρεί στην ενδεκάδα και τον Βασιλακάκη.

Διαβάστε επίσης: Live: Ανόρθωση – Δόξα 

Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Αρτυματάς με τον Γεωργιανό προπονητή να επιλέγει δίδυμο στη μεσαία γραμμή τους Νταουσβίλι και Βασιλακάκη. Στον πάγκο τα δύο νέα αποκτήματα της «Κυρίας», Τζάνο Ανανίτζε και Δημήτρης Χριστοφή.

Aναλυτικά η ενδεκάδα: Λόρια, Σελίν, Σιλντενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιος, Νταουσβίλι, Βασιλακάκης, Ράγιος, Καλτσάς, Μανθάτης, Κατσαράβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ