aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ένα ξέσπασμα που περίμεναν εδώ και καιρό!

Ανόρθωση: Ένα ξέσπασμα που περίμεναν εδώ και καιρό!

Η πορεία και οι εμφανίσεις της Ανόρθωσης από την είσοδο του 2017 κι εντεύθεν, δεν θυμίζουν τίποτα απ’ όσα έδειξε η ομάδα της Αμμοχώστου πριν από τα Χριστούγεννα.

Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, η Ανόρθωση είναι το ακλόνητο φαβορί για την εξάδα (απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές), ενώ απόψε έκανε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «4» του κυπέλλου, επικρατώντας με 3-1 της ΑΕΚ. Μπορεί να απομένει ακόμη ένα παιχνίδι, αλλά οι κυανόλευκοι έχουν σοβαρό προβάδισμα για να βρεθούν στην επόμενη φάση.

Επομένως, η σημερινή νίκη είναι η πιο σημαντική (μέχρι την επόμενη), κάτι που αναγνώρισαν οι φίλοι της Ανόρθωσης και έστησαν ένα πραγματικό πάρτι στο βόρειο πέταλο του ΑΕΚ Αρένα. Οι «Μαχητές» κέρδισαν την μάχη της κερκίδας, δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και οι παίχτες, τους έδωσαν την χαρά που περίμεναν εδώ και αρκετούς μήνες γλεντώντας μαζί τους στο τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ