aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ένα σπριντ και μια αγκαλιά σαν σε ταινία

Ανόρθωση: Ένα σπριντ και μια αγκαλιά σαν σε ταινία

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Οι εκφράσεις του Τιμούρ Κετσπάγια στα γκολ της Ανόρθωσης στη νίκη με 3-0 επί της Δόξας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 18η αγωνιστική μαρτυρούν πιο από τα τρία τέρματα της «Κυρίας» χάρηκε περισσότερο ο Γεωργιανός προπονητής. Στο γκολ του Γκαλίτσιου στο 45’ με το οποίο η Ανόρθωση προηγήθηκε 1-0 και ενώ οι υπόλοιποι που ήταν στον πάγκο της «Κυρίας» πετάχτηκαν από τις θέσεις τους, ο Κετσπάγια απλά έσκυψε το κεφάλι κοιτάζοντας στο έδαφος.

Σχεδόν ανέκφραστος ήταν και στο πρώτο λεπτό του δευτέρου τέρματος που σημείωσε ο Νίκος Καλτσάς στο 46’. Έσκυψε και πήρε το μπουκάλι με το νερό που είχε δίπλα του, αν και ήξερε πως το γκολ του Ελλαδίτη ουσιαστικά «κλείδωνε» τη νίκη.

Όταν, όμως, στο 82’ είδε τον «κεραυνό» του Δημήτρη Χριστοφή να καταλήγει στα δίκτυα ύψωσε τα χέρια και έσκασε ένα πλατύ χαμόγελο. Όταν, δε, ο 31χρονος εξτρέμ έκανε ένα σπριντ 200 μέτρων προς τον πάγκο της Ανόρθωσης καταγράφηκε η στιγμή της βραδιάς. «Κόουτς, εσύ», φώναξε ο Δημήτρης Χριστοφή κατευθυνόμενος στην αγκαλιά του Τιμούρ Κετσπάγια. Μια αγκαλιά ευχαρίστησης για την επιλογή του να τον πάρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να του δώσει την ευκαιρία για restart στην καριέρα του.

Ένας Θεός ξέρει τι είχε στο μυαλό του ο ταχύτατος επιθετικός από την ώρα που είδε την μπάλα στα δίκτυα του Γκράσα μέχρι να σφιχταγκαλιάσει τον προπονητή του, σε μία σκηνή βγαλμένη από ποδοσφαιρική ταινία. Ο Κετσπάγια δεν κάνει χατίρι στον Χριστοφή. Δεν τον πήρε στην Ανόρθωση για να γεμίσει το ρόστερ. Τον έντυσε στα κυανόλευκα γιατί πιστεύει στην αξία του και θεωρεί ότι μπορεί να βάλει το λιθαράκι του ώστε η «Κυρία» να επιτύχει τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης: Χριστοφή: «Τελευταία έγιναν πολλά, τα καλύτερα έρχονται»

Στα είκοσι και κάτι λεπτά που αγωνίστηκε στο ντεμπούτο του με τον «φοίνικα» στο στήθος θύμισε τον ποδοσφαιριστή που τρόμαζε κάθε αντίπαλη άμυνα με τη φανέλα της Ομόνοιας πριν μερικά χρόνια. Μία πάσα με τακουνάκι, μια παράλληλη σέντρα… μισό γκολ στον Μανθάτη (που αστόχησε), κράτημα μπάλας και ένα γκολ με «κεραυνό» εκτός περιοχής απ’ αυτά που πέτυχε αρκετές φορές στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: «Κυρία» με άρωμα Ελλάδας και ιδανικό ντεμπούτο Χριστοφή! (vid & pics)

Ουδείς μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η πορεία του Χριστοφή στην Ανόρθωση. Τα μεγάλα λόγια και οι υπερβολές δεν ωφελούν και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έβαλε στον εαυτό του άλλη μία πρόκληση.

Να δει ξανά η ποδοσφαιρική Κύπρος το ταλέντο του Δημήτρη Χριστοφή…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ