aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ένα σενάριο που θα φέρει τους κυανόλευκους σε μεγάλο δίλημμα

Ανόρθωση: Ένα σενάριο που θα φέρει τους κυανόλευκους σε μεγάλο δίλημμα

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η πρόταση για την απόκτηση του Μάριου Ηλία, επαναφέρει στο προσκήνιο ένα σενάριο που όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης απεύχονται. Όπως είναι γνωστό, οι μετεγγραφές για τις κυπριακές ομάδες τελειώνουν στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ σε πολλά άλλα πρωταθλήματα στις 5 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση, όμως, που έρθει πρόταση για τον Κατσαράβα από ομάδα του εξωτερικού μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, οι κυανόλευκοι θα βρεθούν σε μεγάλο δίλημμα.

Από τη μια, ευνοείται η αποχώρησή του Γεωργιανού φορ, αλλά από την άλλη, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασής του. Και το χειρότερο; Ο Μανιάς είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Όλα αυτά περνούν απ’ το μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για τις επαφές με τον Εθνικό Άχνας.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Επανήλθαν οι μνηστήρες για Κατσαράβα

Κατά τα άλλα, η τεχνική ηγεσία της «Κυρίας» μετρά αντίστροφα, για την επιστροφή των διεθνών, για να μπορέσει να προετοιμάσει την ομάδα για τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου, κόντρα στην Ομόνοια. Ευχή όλων, βέβαια, οι διεθνείς να επιστρέψουν χωρίς προβλήματα για να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των υπόλοιπων.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Δεν υπάρχει πεδίο διαπραγμάτευσης…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ