aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ένα μήνυμα από Τιμούρ και αρκετά στον Κετσπάγια

Ανόρθωση: Ένα μήνυμα από Τιμούρ και αρκετά στον Κετσπάγια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δεν χρήζει και μεγάλης ανάλυσης η νίκη πρόκριση της Ανόρθωσης επί της Καρμιώτισσας. Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου και το πέτυχε με την πιο ευρεία (5-1) νίκη της στη φετινή σεζόν.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στάθηκε στη σοβαρότητα των ποδοσφαιριστών του σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και η αλήθεια είναι πως μέχρι το τελικό σφύριγμα οι κυανόλευκοι έψαχναν με μανία να παραβιάσουν όσο περισσότερες φορές μπορούν την εστία των φιλοξενούμενων. Πέραν της σοβαρότητας ο Γεωργιανός (πρέπει να) έμεινε ικανοποιημένος με τις τρεις ασίστ του Ντορ Μίχα. O Ισραηλινός στην (μόλις) τρίτη φορά που έβγαλε ενενηντάλεπτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης ήταν ο κινητήριος μοχλός στις επιθέσεις των κυανόλευκων και μοίρασε τρία τέρματα σε Χριστοφή, Καλτσά και Μανιά.

Η πολυφωνία της «Κυρίας», με πέντε διαφορετικούς σκόρερ, περνάει επίσης στα θετικά της παρουσίας της, με τους «παγκίτες» να στέλνουν μήνυμα στον τεχνικό της Ανόρθωσης ότι μάλλον θα πρέπει να υπολογίζει περισσότερο σε αυτούς. Λεπτά συμμετοχής πήραν οι νεαροί Κορρέα, Πηλέας, Χρυσοστόμου και Παρούτης με τον τελευταίο να σκοράρει και το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Ο 20χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε μετά την εμπειρία του στην Ιταλία και τη Νοβάρα δήλωσε ότι περίμενε εδώ και καιρό να πάρει την ευκαιρία του. Εάν η ολιγόλεπτη συμμετοχή και το γκολ επί της Καρμιώτισσας έπεισαν τον Κετσπάγια ότι αξίζει ακόμα περισσότερες θα το δείξει η συνέχεια

Ο Γεωργιανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου βγήκε στην… αντεπίθεση σημειώνοντας πως η Ανόρθωση είναι η μοναδική ομάδα την τελευταία διετία που διεκδικεί και τους δύο εγχώριους τίτλους. Βέβαια, ταμείο για την Ανόρθωση (όπως για όλες τις ομάδες) θα γίνει στο τέλος της σεζόν και το ζητούμενο για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι να μπει τέλος στην ξηρασία 13 χρόνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ