aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ένα ματς κάθε περίπου 3μισι μέρες

Ανόρθωση: Ένα ματς κάθε περίπου 3μισι μέρες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά την εξέλιξη που είχαμε με την αναμέτρηση με την ΕΝΠ και την αναβολή της, το πρόγραμμα της Ανόρθωσης έχει διαφοροποιηθεί και έχει βαρυφορτωθεί. Και αυτό γιατί η ομάδα της Αμμοχώστου θα χρειαστεί να δώσει έξι παιχνίδια σε διάστημα 23 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε τέσσερις μέρες παρά κάτι θα δίνει παιχνίδι.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλκή, στις 12 Ιανουαρίου θα ταξιδέψει στη Λευκωσία για να αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ και απ’ εκεί και πέρα έρχεται μία τριάδα αγώνων με την ΕΝΠ στη σειρά. Στις 16 Ιανουαρίου θα τα πουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το κύπελλο, τέσσερις μέρες αργότερα στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα και στις 23 Ιανουαρίου θα γίνει ο επαναληπτικός κυπέλλου στο «Τάσος Μάρκου».

Η δύσκολη σειρά αγώνων ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα στις 27 Ιανουαρίου. Είναι φανερό ότι ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας πολύ σημαντικός που δεν αποκλείεται να καθορίσει πολλά ενόψει και της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ