aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ένα γκολ σε εφτά ματς έκαναν μια τρύπα στο νερό!

Ανόρθωση: Ένα γκολ σε εφτά ματς έκαναν μια τρύπα στο νερό!

Όταν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις και όταν δεν κερδίζεις μοιραία χάνεις έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα. Ακόμα και αν πάρεις άριστα ανασταλτικά δεν σου εγγυάται κανείς ότι στο τέλος της ημέρας θα πάρεις το ζητούμενο. Τρανό παράδειγμα η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου στα τελευταία εφτά παιχνίδια της δέχθηκε μόλις ένα γκολ, στην 22η αγωνιστική από την Καρμιώτισσα με πέναλτι του Ι. Σασί.

Το παράδοξο είναι πως στο τέλος της 18ης αγωνιστικής ήταν όπως και τώρα στην 4η θέση εφτά βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση. Παρά το γεγονός πως σε εφτά παιχνίδια κράτησε απαραβίαστη την εστία της στα έξι παραμένει στην τέταρτη θέση και αυτή την στιγμή η διαφορά της από την Ομόνοια (έχει παιχνίδι περισσότερο) είναι στους οκτώ βαθμούς. Βαθμολογικά η «Κυρία» έκανε μία τρύπα στο νερό, αφού ο δεύτερος Απόλλων (επίσης σε 24 αγώνες) είναι στο +6 από την Ανόρθωση και ο λόγος φυσικά είναι οι τρεις λευκές ισοπαλίες με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Εν κατακλείδι ανασταλτικά οι κυανόλευκοι παίρνουν σχεδόν άριστα, όμως επιβάλλεται να βελτιώσουν τις επιθετικές επιδόσεις της εάν θέλει να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ