aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έμειναν μόνο τρεις κενές θέσεις στο ρόστερ

Ανόρθωση: Έμειναν μόνο τρεις κενές θέσεις στο ρόστερ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και ο Τιμούρ Κετσπάγια βάζει σιγά-σιγά τις τελευταίες του πινελιές. Μέχρι στιγμής υπάρχουν κλειστές οι 12 από τις 15 θέσεις ξένων και κοινοτικών που δικαιούται η ομάδα της Αμμοχώστου, έτσι απομένουν κενές τρεις θέσεις, συν ότι κινήσεις γίνουν με Κύπριους και  παίκτες για τον κατάλογο Β.

Συγκεκριμένα συνεχίζουν από πέρσι οι Σίλντενφελντ, Κοφί, Ζοάο Βίκτορ, Ράγιος, Ντούρις και Κατσαράβα, ενώ θα φοράνε τη φανέλα της «Κυρίας» τη νέα σεζόν οι Γκαλίτσιος και Βασιλακάκης οι οποίοι έχουν ανακοινωθεί ήδη, όπως και οι Οκριασβίλι, Λόρια, Βγκορτς και Μαργκάσα. Συνολικά 12 παίκτες έχουν δεδομένη θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν, ενώ θα γίνουν ακόμη τρεις κινήσεις. Θα αποκτηθεί ένα αριστερό μπακ που να μπορεί να κάνει τη διαφορά και ένας ακραίος επιθετικός αξίας. Η τελευταία θέση πιθανόν να μείνει προς το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου όταν και ο Κετσπάγια θα δει και στην προετοιμασία που «πονάει» περισσότερο η ομάδα και που έχει ανάγκη για ενίσχυση.

Ταυτόχρονα, όσο θα πλησιάζει η μετεγγραφική περίοδος στο τέλος της πολλοί ποδοσφαιριστές θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους και όλο και κάποια καλή ευκαιρία μπορεί να παρουσιαστεί. Ο προπονητής της Ανόρθωσης θα προσπαθήσει να φέρει και κάποιους Κύπριους να ενισχύσουν και να γεμίσουν περαιτέρω το ρόστερ, ενώ είναι πιθανό να κυνηγήσει και παίκτες κάτω των 22, οι οποίοι θα εγγραφούν στον κατάλογο Β.

Υπάρχει ακόμη μπόλικος δρόμος μέχρι να κλείσει το ρόστερ, όμως είναι γεγονός ότι ο Κετσπάγια έχει κάνει ήδη μπόλικη δουλειά και μπορεί τώρα να κινηθεί πιο αργά στις βασικές του εκκρεμότητες που είναι αριστερό μπακ και ένα «δυνατό» εξτρέμ που να μπορεί να κάνει τη διαφορά, να είναι γρήγορος παίκτης και να έχει το γκολ. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές συνήθως κοστίζουν, όμως αν βρεθεί κάτι σούπερ δεν θα διστάσει να προσφέρει η Ανόρθωση ένα καλό συμβόλαιο.

Υπάρχουν ήδη κάποιες περιπτώσεις οι οποίες αξιολογούνται και έχουν ξεχωρίσει από τον Κετσπάγια και δεν αποκλείεται από βδομάδας να έχουμε εξελίξεις. Υπάρχουν και παίκτες που θέλουν να περιμένουν για να βρουν ίσως κάτι καλύτερο, όμως στην Ανόρθωση επιδιώκουν το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο κατά 90% με την έναρξη της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ