aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εκτός πλάνου άλλος ένας, αποφασίζει για τo μέλλον δύο νεαρών

Ανόρθωση: Εκτός πλάνου άλλος ένας, αποφασίζει για τo μέλλον δύο νεαρών

Τέθηκε εκτός πλάνου και πιθανόν να αποχωρήσει από την Ανόρθωση άλλος ένας Κύπριος. Ο λόγος για τον Γιάννη Χατζηβασίλη ο οποίος φυσιολογικά θα ενημερωθεί σύντομα για να κληθεί να ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Ήδη εδώ και μέρες κάποιες από τις μικρομεσαίες ομάδες της Κύπρου, αλλά και οι θεωρητικά καλές στη Β’ Κατηγορία, αξιολογούν την περίπτωσή του.

Ο Χατζηβασίλης, εκτός απροόπτου γίνεται ο πέμπτος Κύπριος που θα ψάξει ομάδα μετά από την Ανόρθωση, καθότι υπενθυμίζουμε πως παρελθόν αποτελούν οι Νικόλας Εγγλέζου, Μάριος Στυλιανού, Φύτος Κυριάκου και Ανδρέας Λεμέσιος. Επίσης αποχωρούν άλλοι δύο παίκτες, οι Χρίστος Χατζηπασχάλης και Μάριος Νικολάου οι οποίοι ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες και τέθηκαν εκτός πλάνου, όπως και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης του οποίου έληξε το συμβόλαιο.

Κάποιοι αποχώρησαν από επιλογή τους, κάποιοι ολοκλήρωσαν οποιαδήποτε είδους σύμβαση είχαν με την Ανόρθωση, ενώ για κάποιους ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν παρουσιάζεται θετικός να τους έχει στο ρόστερ και να μην πάρουν καθόλου χρόνο συμμετοχής. Ένας εξ αυτών και ο Χατζηβασίλης ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2021.

Από εκεί και πέρα, σύντομα θα κριθεί το μέλλον των Κώστα Πηλέα και του Παύλου Κορρέα ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Εθνικό Άχνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ