aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εκτός Κύπρου για μέσο, στόχοι αναγνωρίστηκαν...

Ανόρθωση: Εκτός Κύπρου για μέσο, στόχοι αναγνωρίστηκαν…

Το στοίχημα για τους διοικούντες την Ανόρθωση είναι η δημιουργία μιας ομάδας καλύτερης από την περσινή. Σύμφωνα με την πρώτη αξιολόγηση, ο σχεδιασμός προχωρεί με ικανοποιητικό ρυθμό σε όλα τα επίπεδα. Τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά, οι μέχρι σήμερα προσθαφαιρέσεις ικανοποιούν τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία που έχουν επικεντρωθεί στις επόμενες κινήσεις.

Κι αν μέχρι σήμερα προχώρησαν σε προσθήκες από την εγχώρια αγορά, πλέον το ενδιαφέρον τους στρέφεται εκτός Κύπρου. Ζητούμενο η απόκτηση δύο ικανών μέσων, ένα «οκτάρι» κι ένα «δεκάρι» που θα μπορέσουν να προσαρμοστούν σύντομα στη μηχανή του Κετσπάγια και θα έχουν τα προσόντα να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα της «Κυρίας».

Οι στόχοι έχουν αναγνωρισθεί, οι διαπραγματεύσεις έχουν αρχίσει και δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν σύντομα επιτευχθεί συμφωνία. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Γεωργιανός τεχνικός αρέσκεται να έχει συμπληρωμένο το ρόστερ όσο πιο σύντομα γίνεται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ