aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εκτός, εμπνέει εμπιστοσύνη

Ανόρθωση: Εκτός, εμπνέει εμπιστοσύνη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να διατηρήσει το αήττητό της μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα επιδιώξει η Ανόρθωση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί το έργο της να είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως στις εκτός έδρας αποστολές της, η «Κυρία» έδειξε ότι βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει σε πολλές περιπτώσεις. Νίκησε Απόλλωνα και ΑΕΛ και γενικά εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη όταν παίζει εκτός έδρας. Έτσι και απέναντι στον ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει το αήττητο σερί της.

Στα θετικά για τον Γιούργκεν Στρέπελ είναι η επιστροφή του Πράνιτς που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στη θέση του Μπεσάτ. Εκτός πλάνων είναι ο φευγάτος Κάτσαρ, ο Σισέ που αποχώρησε, ενώ ο Λαβόρδε είναι στην αποστολή. Κατά πόσο θα κριθεί έτοιμος να ξεκινήσει βασικός, ίσως αποφασιστεί ακόμη και την τελευταία στιγμή. Το αυριανό ντέρμπι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικό για την «Κυρία» αλλά είναι σίγουρα σημαντικό.

Ο Στρέπελ δεν φαίνεται να κάνει σκέψεις για να εκπλήξει, έτσι κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάργκιτς, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Στρούνα, στο αριστερό ο Πράνιτς και στο κέντρο της άμυνας οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή ο Ζοάο Βίκτορ είναι αμετακίνητος. Δίπλα του θα έχει τον Κοφί και λίγο πιο μπροστά τον Ράγιος. Στο δεξί φτερό της επίθεσης θα είναι ο Μικελτάντζε, αριστερά ο Ντούρις και στην κορυφή ο Κατσαράβα. Σε περίπτωση που ξεκινήσει βασικός ο Μπεσάτ ίσως πάει στο κέντρο ο Πράνιτς και μείνει στον πάγκο ο Ράγιος. Ένα άλλο σενάριο είναι να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Μικελτάντζε και να ξεκινήσει ο Λαβόρδε στην επίθεση.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, όμως ο Στρέπελ και οι παίκτες του ανυπομονούν για την αναμέτρηση, μιας και πιστεύουν ότι σε τέτοια παιχνίδια η ομάδα μπορεί να αποδώσει καλύτερα μιας και θα έχει και περισσότερους χώρους για να κάνει το παιχνίδι της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ