aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εκτός από πίστη και θέληση υπάρχει ακόμα ένα συν

Ανόρθωση: Εκτός από πίστη και θέληση υπάρχει ακόμα ένα συν

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Σαράντα οκτώ ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ του τίτλου και στην Ανόρθωση έχουν κάθε λόγο να μετρούν αντίστροφα. Κόντρα στον Απόλλωνα τη Δευτέρα, οι κυανόλευκοι του Κετσπάγια  έχουν τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν ότι είναι «φτιαγμένοι» για να διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι το φινάλε του μαραθωνίου.

Το μομέντουμ δεν είναι άσχημο, αφού τρέχουν ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων (σε πρωτάθλημα και κύπελλο), ενώ στην έδρα τους, στην τρέχουσα περίοδο, παρουσιάζονται ιδιαίτερα ισχυροί. Κατά σύμπτωση, η προηγούμενη ήττα τους ήταν από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο σε εκείνο το 3-2 που εύκολα μπορούσε να αποφευχθεί (η «Κυρία» προηγήθηκε με 2-0), ενώ το ίδιο το τμήμα διαιτησίας της ΚΟΠ παραδέχθηκε ότι έγιναν διαιτητικά λάθη που την αδίκησαν.

Τα δεδομένα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πιστεύεται ότι θα είναι διαφορετικά. Και πίστη υπάρχει και θέληση και αισιοδοξία. Σοβαρά προβλήματα δεν υπάρχουν πλην του Ελουντού κι ο Κετσπάγια θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Είναι νωρίς, βέβαια, για απόλυτες εκτιμήσεις, αφού ο Γεωργιανός τεχνικός είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες του στο ματς κυπέλλου με την Καρμιώτισσα.

Αισιόδοξος για το μεθαυριανό ματς δήλωσε και ο Σπύρος Ρισβάνης, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας στο youtube. Εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα της Ανόρθωσης στην περίοδο που φοράει τη φανέλα της σημειώνοντας ότι μπορούσε να κατακτήσει το τρίποντο και σε ένα – δύο ματς που έληξαν ισόπαλα. Για τη συνέχεια, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, είμαστε συγκεντρωμένοι θέλουμε τη νίκη και πιστεύουμε σε αυτή. Το πιστεύουμε. Δουλεύουμε καθημερινά, θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε».

Σχολιάζοντας την ποιότητα και τη δυναμική της «Κυρίας» ανέφερε: «Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχει ποιοτικούς παίκτες. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, βήμα-βήμα. Πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι να είμαστε διεκδικητές του πρωταθλήματος. Και το κύπελλο είναι σημαντικός θεσμός, θέλουμε να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος».

Ο Ελλαδίτης στόπερ που είναι αήττητος φορώντας τη φανέλα με τον φοίνικα, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και το προσωπικό της ομάδας για τη συμπαράσταση , τονίζοντας: «Η δουλειά μου είναι να βοηθώ την ομάδα, να είμαστε όλοι υγιείς και όλα τα καλά να έρθουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ