aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Εκνευρισμός, θυμός και απογοήτευση

Ανόρθωση: Εκνευρισμός, θυμός και απογοήτευση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εκνευρισμό, θυμό και απογοήτευση σκόρπισε στις τάξεις της Ανόρθωσης η νέα εξέλιξη που προέκυψε χθες με την αναβολή του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση που ήταν ορισμένος για το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Οκτωβρίου.

Μετά από αίτημα του ΑΠΟΕΛ, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έχει εκτός έδρας με τη Σεβίλλη στις 3 Οκτωβρίου και το γεγονός ότι δεν μπορεί το παιχνίδι να μεταφερθεί για Δευτέρα 7 Οκτωβρίου μιας και είναι μέρα που έχει προπόνηση η Εθνική Κύπρου, βάσει του καταστατικού της ΚΟΠ το παιχνίδι αναβάλλεται. Κάτι που επισημοποιήθηκε χθες και από την Ομοσπονδία, ενώ ταυτόχρονα είχε ζητήσει διευκόλυνση και το ΓΣΠ πολύ πιο πριν για να μπορέσει να κάνει επανασπορά μιας και δεν υπήρχαν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες.

Η πιο πάνω εξέλιξη αναγκάζει την Ανόρθωση να μείνει αδρανής για έναν ολόκληρο μήνα περίπου και αυτό είναι ένα αγωνιστικό πλήγμα. Η ομάδα της Αμμοχώστου, από την 25η Αυγούστου που έπαιξε με την ΑΕΛ μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου, θα δώσει μόλις τρία επίσημα παιχνίδια!

Μέσα σε δυο μήνες περίπου, δηλαδή, η «Κυρία» θα έχει παίξει μόνο με ΑΕΛ, Ένωση και Πάφος FC, ενώ δεν θα έχει καμία αγωνιστική υποχρέωση από τις 21 Σεπτεμβρίου που θα δώσει πιθανόν το ματς με την Πάφος FC μέχρι και τις 19-20 Οκτωβρίου που θα υποδεχθεί την Ομόνοια! Και όλα αυτά ενώ η Ανόρθωση έχει ήδη μείνει τρεις βδομάδες εκτός επίσημων υποχρεώσεων μετά και την αναβολή του ντέρμπι με τον Απόλλωνα λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας και της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ