aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Eκμεταλλεύτηκε την συγκυρία ο Λέβι;

Ανόρθωση: Eκμεταλλεύτηκε την συγκυρία ο Λέβι;

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η περίοδος της διακοπής του πρωταθλήματος ήταν καλή συγκυρία για τον Ρόνι Λέβι και τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, ώστε να δουλέψουν ακόμη περισσότερο και να μπορέσουν να βγάλουν αυτά που θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Στις πρώτες αγωνιστικές είναι αλήθεια ότι η ομάδα της Αμμοχώστου δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, όμως η διακοπή ήρθε την κατάλληλη στιγμή, αφού κάποιοι παίκτες που ήρθαν την τελευταία στιγμή και κάποιοι άλλοι που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού κάλυψαν μέρος από το χαμένο έδαφος.

«Όταν είσαι Ανόρθωση δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα. Πάντα παλεύεις για τη νίκη. Έχουμε απέναντί μας μια δουλεμένη ομάδα. Όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας ο στόχος είναι πάντα η νίκη. Να αποφύγουμε τα όποια ατομικά λάθη, βγάζοντας μια πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τις πρώτες δυο αγωνιστικές. Ήταν κάπως ιδιαίτερη η διακοπή για εμάς. Από την Τρίτη άρχισε η προετοιμασία για την ΑΕΛ. Η διακοπή βοήθησε ποδοσφαιριστές όπως οι Κατσάρ και Βάργκιτς να βρουν ρυθμό», ανέφερε σε τοποθετήσεις του ο Σάββας Πηλακούτας.

Στα ευχάριστα για τον Ρόνι Λέβι είναι το γεγονός ότι ο Λαβόρδε προπονείται κανονικά τις τελευταίες δυο ημέρες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι στην αποστολή, μιας και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της «Μεγάλης Κυρίας» δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό ρίσκο: «Το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί θα το κρίνει η τεχνική ηγεσία. Δεν θα ρισκάρουμε νέο τραυματισμό». Η ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της και ο Λέβι φαίνεται να καταλήγει στο πλάνο του. Ένα πλάνο που όλα δείχνουν θα έχει αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση στην Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ