aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έγινε νέα κρούση για Λάζαρο

Ανόρθωση: Έγινε νέα κρούση για Λάζαρο

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Η αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα πλησιάζει (μεθαύριο), αλλά η πλειονότητα των οπαδών της Ανόρθωσης έχει τεντώσει τ’ αυτιά της στο μετεγγραφικό μέτωπο. Είναι γενική διαπίστωση ότι η «Κυρία» θέλει ενίσχυση, αλλά -μέχρι στιγμής- οι όποιες προσπάθειες δεν καρποφόρησαν.

Η κλεψύδρα αδειάζει, είναι βέβαιο ότι μέχρι την Κυριακή τα μεσάνυχτα, όταν δηλαδή θα κλείσει η χρονική προθεσμία για μετεγγραφές, θα στριφογυρίζουν στο μυαλό του Τιμούρ Κετσπάγια διάφοροι μεσοεπιθετικοί που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά.

Σε πρώτο πλάνο, ελλείψει άλλων ισχυρών υποψηφιοτήτων, βρίσκεται -και πάλι- ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, για τον οποίο «υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» σύμφωνα με τον Γεωργιανό τεχνικό. Πιστεύει ότι είναι ο ποδοσφαιριστής που ακόμη και με κλειστά τα 34 του χρόνια μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ανόρθωση της περιόδου 2020-21.

Το γεγονός ότι στην προχθεσινή αναμέτρηση του Ατρόμητο στο Αγρίνιο δεν ήταν καν στην αποστολή («για αγωνιστικούς λόγους» όπως γράφτηκε σε ελληνικά ΜΜΕ), αναθέρμανε το ενδιαφέρον κι είναι επιβεβαιωμένο ότι έγινε μια νέα κρούση. Το αποτέλεσμα της δεν είχε… διευκρινιστεί μέχρι χθες βράδυ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κετσπάγια και οι συνεργάτες του κτύπησαν πολλές πόρτες. Κάποιες από τις οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν πολύ… ψηλές, με βαριά ονόματα, η απόκτηση των οποίων από την Ανόρθωση θα θεωρείτο μεγάλη έκπληξη, αλλά οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν.

Το τελευταίο (χρονικά μικρό) σίριαλ, αυτό του Ρομάν Μπέζους έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολο να έχει χάπι εντ, όπως κι έγινε. Βρέθηκαν δύο τούρκικες ομάδες να διεκδικούν τον Ουκρανό διεθνή, ενώ χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι προτιμά να μείνει στη Γάνδη για να συνεχίσει να αμείβεται με 80 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως!

Σε τέτοιες περιπτώσεις, όλα γίνονται αστραπιαία, γι’ αυτό και οι ενέργειες με στόχο την ενίσχυση θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή που είναι ανοικτό το μετεγγραφικό παράθυρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ