aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Ευκαιρίες για δοκιμές κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

Ανόρθωση: Ευκαιρίες για δοκιμές κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

Την ερχόμενη Παρασκευή η Ανόρθωση θα αναμετρηθεί φιλικά με την ΠΑΕΕΚ. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα αρχίσει στις 16:00. Ο Γιούργκεν Στρέπελ έχει πάρα πολλές απουσίες αυτές τις μέρες, κυρίως λόγω των εθνικών υποχρεώσεων, έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ να πάρουν χρόνο.

Επίσης, θα γίνουν και δοκιμές στη μεσαία γραμμή μιας και είναι δεδομένο ότι για το επόμενο διάστημα η ομάδα της Αμμοχώστου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ιγκιεμπόρ και του Κάτσαρ. Ο Στρέπελ φαίνεται ότι θα αγωνίζεται με Βίκτορ, Πράνιτς και Ράγιος στο κέντρο, όμως δεν αποκλείεται να δοκιμάσει και κάτι άλλο κόντρα στην ΠΑΕΕΚ.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Βάργκιτς, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, ο Εγγλέζου, ο Κοφί, ο Αρτυματάς, ο Σωτηρίου και άλλοι ποδοσφαιριστές. Στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει σε εγρήγορση ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ